Energia Nap- ahol minden a tudatos energia felhasználásról szól

Az Energia NAP elnevezésű rendezvény két fő iránya: a megújuló zöld energiák és az egészségmegőrzés. Az esemény szeptember 12-én, Budapesten, a Flórián téren kerül megrendezésre. A rendezvényen megjelenő szervezetek – így az Energiatakarék is – interaktív programokkal készülnek. A mi sátrunkban mindenki összemérheti saját erejét a NAP erejével. Megnézzük, hogy ki tud leadni nagyobb teljesítményt? Egy ember egy kerékpáron, vagy egy napelemes rendszer?

A látogatók aktivitásukért cserébe a rendezvény pontgyűjtő füzetébe pecsétet kapnak. A rendezvény alatt a látogatók által összegyűjtött pecsétekért fákat, és egyéb zöld ajándékokat adományoznak a vendégeknek, akik így közvetlen tehetnek az egészségesebb Földünkért! A cél az 1.000 db fa átadása a vendégeknek.

Fontos, hogy az egészséges életmód szerepe (legyen szó akár külső, környezeti, akár belső, személyes egészségről) az emberekben tudatosodjon. Ennek érdekében különböző szakmai előadásokkal és különleges programokkal készülnek a szervezők. A helyszínen minden korosztály számára biztosítanak élvezetes programokat; különböző gyermekfoglalkozások, játékok foglalják le a legapróbbakat. Az egészséges táplálkozás iránt érdeklődőket egy külön terület várja, az „Étrend Sarokban” a legújabb gasztroforradalomnak köszönthetően kizárólag különleges és egészséges ételeket kínálnak a vendégeknek, azaz az Energia Napon is elfogyaszthatjuk kedvenc fesztiválételeinket, ámde újragondolva! Lesz többek között hamburger vegán módra, kézműves sör, bor, paleo és vegán sütemény! Bemutatásra kerülnek olyan ételek, italok, alapanyagok, étrendek, amik segítik az egészséges életvitelt.

Várunk mindenkit szeretettel 2015. szeptember 12-én a Flórián téren!

A részletes program erre a linkre kattintva érhető el.

A fotók a szeptember 8-ai sajtótájékoztatón készültek.