Egy kiállítás képei – CONSTRUMA 2015

Mintegy ötvenezer látogató vett részt a Budapesti Vásárközpontban a Construma kiállításcsoport rendezvényein az elmúlt öt nap alatt – tájékoztatta a HUNGEXPO Zrt. sajtóosztálya a kiállítások zárása után, vasárnap este, az MTI-t.

Az öt kiállításból – Construma, Construmakert, Otthondesign, Hungarotherm és Reneo – álló kiállításcsokorhoz az idén először csatlakozott a 22. Lakásvásár is. A rendezvényen Magyarország mellett 14 országból érkezett 550 kiállító több mint 18 ezer négyzetméteren mutatta be termékeit, szolgáltatásait.

A Construma kiállításon mutatkozott be először a NaWaRo Kft és a Nawaro Energy Kft közös projektje, az Energiatakarék. Miért Energiatakarék? Mert kommunikációnk az energiatakarékosságról és az energetikai célú befektetésekről szól. Miért napenergia? Mert korlátlanul rendelkezésre álló energiaforrás, amely csúcstechnológiájú berendezések segítségével a háztartások számára felhasználható villamos energiává alakítható. A villamos energia felhasználásával illetve hálózatba táplálásával a háztartások havonta akár több ezer, több tízezer forintot takaríthatnak meg. Ez egy olyan befektetés, amellyel akár évi 10% hozam is elérhető. Ismer Ön ma ennél stabilabb befektetést?

Akik ellátogattak a made by zwoelf által megálmodott info pultjainkhoz, azokat elbűvölően szép lányaink egy kedves mosollyal, egy rövid tájékoztatóval és egy 29.000 forint értékű kuponnal ajándékozták meg. A „zebracsíkos ruhás” lányokra a Whirlpool standján bemutatót tartó Lázár Chef is felfigyelt, és őket ajándékozta meg az egyik látványfőzés során elkészített ebéddel.

Minden látogatónak köszönjük a részvételt!  Ne felejtse el regisztrálni kuponját, hogy többet megtudhasson a gondtalan zöldáram termelésről. Mi hisszük, hogy az olcsó energiatermelés hosszú távon a legjövedelmezőbb befektetés saját anyagi biztonságunk és a környezetünk védelme érdekében. És Ön?

Köszönet a közreműködésért!

design: made by zwoelf

kommunikáció: IWSU! A marketing ninja

styling: Berghoffer Judit

fotó: Kele Tímea

hostess: Dóri, Eszti, Laura, Niki