Rólunk

NaWaRo Kft.

A NaWaRo Kft 2006. évi megalakulásától kezdődően elkötelezetten dolgozik sikeres ökoenergetikai projektek megvalósításán. A 2006 és 2009 közötti időszakban egy vezető pénzintézet képviseleti irodájaként tevékenykedett. Ebben az időszakban közreműködött az energetikai üzletág üzlet i koncepciójának kialakításában valamint szakértői projekt management outsourcing szerepet vállalt. 2009. évtől kezdődően független szakértőként és tanácsadóként kínálunk magas szintű szolgáltatásokat Partnereinek. Elsősorban a biogáz és szilárd biomassza - tüzelőanyag előállítás valamint tüzelés – projektek fejlesztésében, managementjében veszünk részt és vállaljuk a teljes adminisztratív folyamat – pályáztatás, engedélyeztetés – lebonyolítását. 2010. évben új tevékenységgel, a kutatás-fejlesztéssel bővült a szolgáltatások köre. Kutatóhelyek és piaci szereplők együttműködésének kialakításával, aktuális kutatási témák elindításával támogatjuk a hazai tudományos- és gazdasági élet fejlődését.

Szakértői munkánkat a rendszerszemléletű gondolkodásmód jellemzi, ezért egy adott problémát vagy feladatot nem csak önmagában, hanem a környezetét is vizsgálva, szélesebb körben próbálunk megvizsgálni és megoldani. Célunk, hogy az ökoenergetikai projektek ne csak drága beruházások, hanem a környezetterhelést csökkentő, de egyben komoly profitot termelő fenntartható rendszerek legyenek.

Mi nem eszközöket adunk el, hanem a megoldást.

Több mint 10 év a megújuló energiák hasznosítása és finanszírozása terén szerzett tapasztalattal a hátunk mögött talán nem szerénytelenség kijelenteni, hogy értünk ahhoz, amit csinálunk.
Ha a tengeren túl minden 3. percben áttér valaki egy tisztább, olcsóbb energiaforrásra, miért ne tehetnénk ugyanezt idehaza?

Szolgáltatásainkat és eszközeinket úgy kombináltuk, hogy a lehető legszélesebb kör
megtalálja számítását a zöldáram termelésben napelemek segítségével.

 

NaWaRo Kft.

Szabadság tér 1.
H-2100 Gödöllő
adószám: 13755700-2-13
cégjegyzékszám: 13-09-136497
bank: 107000196-44453404-51100005

 

Szerzőink

Ragoncza Ádám

Okleveles mezőgazdasági gépészmérnök vagyok, szakterületem a megújuló energiák, azon belül is a biogáz és a napenergia. Pályafutásomat kutatóként kezdtem, majd váltottam a projektfinanszírozásra, projektfejlesztésre, projektmenedzsmentre, végül a cégvezetésre. Mindig is megújuló energiákkal foglalkoztam nagyvállalati ügyfélkörrel, de 2011 óta egy új üzletággal a lakosság felé is nyitunk.


Tátrai Mónika

A Szent István Egyetem Gépészmérnöki Karán Okleveles környezetgazdálkodási agrármérnökként végzett minőségügyi szakirányon. Közreműködök a cégstratégia kialakításában, a projektek pénzügyi tervezésében, nyomon követésében és elszámolásában. Szervezem a szakmai kiállításokon való részvételt és az egyes tájékoztató programokat. Feladatom továbbá a reklámozási és PR-tevékenység tervezése, szervezése és koordinálása.

Kapcsolat

Nawaro Kft., 2021

irodánk címe
2100 Gödöllő Szabadság tér 1.

Telefon: +36 28 554 919
Mobil: +36 20 993 3303
Email: info@nawaro.hu
Web: www.nawaro.hu