Statisztikák a Bioprocess Control tevékenységéről

2019-03-21

A Bioprocess Control központi üzleti hitvallása, az innovációban és a technológiafejlesztésben végbemenő folyamatos kutatás-fejlesztésen alapszik a szolgáltatásközpontú gondolkodás mellett. A vállalat olyan innovatív, alacsony gázáramlások analitikai eszközeit kínálja, amelyek hatékonyabb és magasabb minőségű kutatást és elemzést tesznek lehetővé. A cég technológiái nemcsak a munka hatékonyságának és minőségének jelentős javulását eredményezi a laboratóriumi elemzésekben, hanem új üzleti lehetőségeket is kínál a kiváló minőségű és standardizált analitikai szolgáltatások nyújtásához, a különféle alapanyagok növekvő értékelési igényéhez továbbá a biogáz és egyéb környezetvédelmi iparágak folyamatának optimalizálásához.  A kutatók és a mérnökök a cég okos eszközeire támaszkodva rendkívül hiteles és pontos laboratóriumi elemzést képesek elvégezni többek között az anaerob fermentációt, a szennyvizeket és az állati takarmányozást érintő kutatási projektekben. Ipari ügyfeleik között jellemzően megtalálhatók a biogázüzemek, hulladék- és szennyvíztisztító telepek, biotechnológiai és vegyipari vállalatok mérnöki és kutatási részlegei, valamint analitikai szolgáltatást nyújtó kis- és közepes szolgáltatók.

A Bioprocess Control okos eszközei kiváló minőségű elemzést tesznek lehetővé, jelentős idő-, munkaerő- és szaktudásigény kiváltása mellett.


Forrás: www.bioprocesscontrol.com


Galéria

Ragoncza Ádám

Okleveles mezőgazdasági gépészmérnök vagyok, szakterületem a megújuló energiák, azon belül is a biogáz és a napenergia. Pályafutásomat kutatóként kezdtem, majd váltottam a projektfinanszírozásra, projektfejlesztésre, projektmenedzsmentre, végül a cégvezetésre. Mindig is megújuló energiákkal foglalkoztam nagyvállalati ügyfélkörrel, de 2011 óta egy új üzletággal a lakosság felé is nyitunk.

Kapcsolat

Nawaro Kft., 2019

irodánk címe
2100 Gödöllő Szabadság tér 1.

Telefon: +36 28 554 919
Mobil: +36 20 993 3303
Email: info@nawaro.hu
Web: www.nawaro.hu