Itt a CASE metános munkagépe is

2020-02-04

 

A Case Construction Equipment vállalat új csuklós kormányzású homlokrakodó koncepciója az első földgázüzemű gép a cég kínálatában, amelyet egy 6 hengeres, 170 kW/230 LE-s FPT gázmotor működtet. Dízelmotorhoz hasonló teljesítménnyel, azonban egyenletesebb és csendesebb hajtással rendelkezik. Ugyanezt a megbízhatóságot és tartósságot biztosítja, akár 30% -os üzemanyag-megtakarítást mellett. Környezetbarát motorja, biometánnal, sűrített és folyékony földgázzal is üzemeltethető.

A futurisztikus formán túl a gép számos jövőbe mutató műszaki megoldással rendelkezik. A kerekek defektmentes Michelin X Tweel levegő nélküli abroncsok, amelyek úgy viselkednek, mint a radiál gumiabroncs. A szuperkényelmes vezetőfülkében a vezető munkáját segíti az integrált autonóm technológiával rendelkező akadályérzékelő berendezés és számos, működést nyomon követő digitális eszköz. Z-mechanikával működik a rakodógémje, amely 15 tonnát is képes 3,9 m magasra felemelni.

 


Forrás: media.cnhindustrial.com, gepmax.hu


Galéria

Ragoncza Ádám

Okleveles mezőgazdasági gépészmérnök vagyok, szakterületem a megújuló energiák, azon belül is a biogáz és a napenergia. Pályafutásomat kutatóként kezdtem, majd váltottam a projektfinanszírozásra, projektfejlesztésre, projektmenedzsmentre, végül a cégvezetésre. Mindig is megújuló energiákkal foglalkoztam nagyvállalati ügyfélkörrel, de 2011 óta egy új üzletággal a lakosság felé is nyitunk.

Kapcsolat

Nawaro Kft., 2022

irodánk címe
2100 Gödöllő Szabadság tér 1.

Telefon: +36 28 554 919
Mobil: +36 20 993 3303
Email: info@nawaro.hu
Web: www.nawaro.hu