Fokozódó tudományos publikációs aktivitás a Bioprocess Control műszereinek új alkalmazási területein

2020-04-14

A Bioprocess Control vizsgálati műszereinek fő alkalmazási területe hagyományosan a szerves szubsztrátumok metánpotenciáljának meghatározása. Növekvő tendencia mutatkozik azonban a publikációkban, amelyek a biogázágazat mellett új alkalmazási területekre fókuszálnak, mint például a bioműanyag csomagolóanyagok anaerob biológiai lebonthatósága, bioetanol előállítás, sötét fermentáció a biohidrogén előállításához vagy in vitro módon történő takarmányok táplálóanyagainak meghatározásához. 

A Google Scholar (Google Tudós), a Google cég tudományos kereső rendszerében végzett keresés, több mint 600 találatot mutat a cég eszközeivel végrehajtott mérések vonatkozásában. A kapott eredményekből kiértékelhető milyen típusú laboratóriumi teszteket végeznek a felhasználók ezen ​​innovatív műszerekkel. A publikációk számának utóbbi években történő gyorsuló növekedése azt sugallja, fokozódó az érdeklődés a Bioprocess Control műszereinek széles körű felhasználása iránt.

A Bioprocess Control cég mérőműszerei segítségével készült tudományos publikációk listája a következő linken érhető el: https://www.bioprocesscontrol.com/support/scientific-references/

A svéd Bioprocess Control hazai képviseletét a NaWaRo Kft látja el. Termékeink között megtalálhatók biogáz és biometán, valamint egyéb kis térfogatáram mérésére alkalmas professzionális laboreszközök. Amennyiben több információra van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségeken.

bioprocesscontrol[kukac]nawaro.hu
+36 28 554 919
+36 20 993 3303

 
 

 


Forrás: www.bioprocesscontrol.com


Galéria

Ragoncza Ádám

Okleveles mezőgazdasági gépészmérnök vagyok, szakterületem a megújuló energiák, azon belül is a biogáz és a napenergia. Pályafutásomat kutatóként kezdtem, majd váltottam a projektfinanszírozásra, projektfejlesztésre, projektmenedzsmentre, végül a cégvezetésre. Mindig is megújuló energiákkal foglalkoztam nagyvállalati ügyfélkörrel, de 2011 óta egy új üzletággal a lakosság felé is nyitunk.

Kapcsolat

Nawaro Kft., 2020

irodánk címe
2100 Gödöllő Szabadság tér 1.

Telefon: +36 28 554 919
Mobil: +36 20 993 3303
Email: info@nawaro.hu
Web: www.nawaro.hu