Fenntartható gasztronómia – Szevasz tavasz, nyomás gombászni!

kucsmagomba megjelenése a gasztronómia kedvelőinek minden évben a tavasz és az új év kezdetét jelenti. Péter Anna a magyar kajaújságírás fenegyereke, gasztrobloggerina. Ismeretségünk még azokra az időkre nyúlik vissza, amikor az autós újságírásban brillírozott, de többször összefutottunk youngtimer autós találkozókon is. Mindig szerettem Anna írásait, és az utóbbi időben élvezettel néztem frappáns gasztro-videóit. Így amikor felmerült a fenntarthatósággal kapcsolatos videó sorozat ötlete, az Energiatakarék kérdés nélkül az ügy mellé állt. A fenntarthatóság, a fenntartható fejődés az élet minden területén, így a gasztronómiában is fontos. És ha ez olyan gusztusosan van tálalva, ahogy a MALACKARAJ videója teszi, akkor örömmel fogyasztjuk. Égészségünkre!

Forrás: malackaraj.hu