AMPTS II

Ismerje meg a valós metán potenciált

Az Automatic Methane Potential Test System (AMPTS) II segítségével bármilyen típusú biomassza alapanyag metántartalma és lebomlási görbéje meghatározható. A gyakorlatban nagy segítséget nyújt az optimális tartózkodási idő meghatározásához, a különféle receptúrák és adalékanyagok összeállításához, a különböző előkezelési módszerek összehasonlításához.

Biogas Endeavour

A biomassza valódi értékének maghatározása

A Biogas Endeavour segítségével meghatározható a valós biogáz potenciál és jobban megismerhető a vizsgált szubsztrátum viselkedése a fementáció során. A gyakorlatban ez segíti az üzemeltetőt, hogy a biogáz erőműben felhasználandó biomassza energiatartalmáról ezáltal az értékéről valós képet kapjon.

BioReactor Simulator

Folyamatos mérésre tervezve

A BioReactor Simulator egy univerzális laboratóriumi eszköz folyamatos anaerob fermentációs mérések elvégzésére. A felhő alapú szoftver segítségével a rendszer bármely internetképes számítógép vagy mobileszköz segítségével vezérelhető, a mérési adatok bárhonnan elérhetőek.

μFlow

Ultra-kis gáztérfogatok mérése

A μFlow az ultra-kis térfogatáramú gázok mérésének nagy pontosságú, kompakt és elegáns műszere. Inert és enyhén agresszív gázok valós idejű, on-line mérésére alkalmas a legtöbb beltéri laboratóriumi környezetben. Felhasználható biogáz méréshez, etanol fermentációhoz, bio-hidrogén előállításhoz és szivárgásfigyeléshez.

Bioreactors

A CSTR bioreaktor család

A Bioprocess Control kifejlesztette a CSTR (continuous stirred tank reactors) fermentorcsaládot. A keverővel ellátott tartályok mérnökök és kutatók kedvelt eszköze üzemi folyamatok laboratóriumi modellezéséhez. A cég két térfogatban (5 és 10 liter) és 3 különböző konfigurációban kínálja fermentorait. A magas műszaki szintet képviselő CSTR fermentorok a legfejlettebb laborok igényeit is kielégítik.

Kapcsolat

Nawaro Kft., 2021

irodánk címe
2100 Gödöllő Szabadság tér 1.

Telefon: +36 28 554 919
Mobil: +36 20 993 3303
Email: info@nawaro.hu
Web: www.nawaro.hu