Projektfejlesztés

Egy biogáz projekt fejlesztése az ötlettől a megvalósulásig komplex folyamat. Kell egy a beruházásra alkalmas helyszín, a működéshez szükséges alapanyag, egy jó üzleti modell, egy biogáz technológia, együttműködő partnerek, finanszírozás, pályázati forrás, tervek, engedélyek, kivitelezők, üzemeltetők, stb. Ha ezek közül csak egy is hiányzik egy sikeres projekt fejlesztéséhez, több mint 10 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött tudjuk segíteni Ügyfeleinket a helyes döntések meghozatalában a számukra legelőnyösebb argumentumok mentén.

Tervezés - Engedélyeztetés

Egy erőmű, mint sajátos létesítmény tervezése és engedélyezése nem tűnik egyszerű feladatnak. És valóban nem is az. De összeszokott csapatunk számára szerencsére az évek alatt rutinfeladattá vált. A megfelelő jogosultsággal rendelkező tervezők által magas színvonalon elkészített szakági tervek, a hatékony szakhatósági egyeztetések és a profi kommuikáció együtt biztosítja Ügyfeleink számára a gyors és eredményes engedélyezési folyamat lebonyolítását.

Projektmenedzsment

A beruházási projektmenedzsmenttől a pályázati projektmenedzsmentig segítjük Ügyfeleinket a céljaik elérésében. Projektmenedzsment szolgáltatásunk keretében képesek vagyunk akár komplex megoldással, akár egy adott részfeladatra fókuszálva kielégíteni Ügyfeleink igényét.

 

.

Generálkivitelezés

Az ökoenergetikai projekteket nem csak kitaláljuk, megtervezzük és leengedélyeztetjük, de igény esetén meg is valósítjuk. Kiterjedt és bejáratott alvállalkozói rendszerünkkel kulcsrakész megoldásokat tudunk szállítani Ügyfeleink részére. 

Kapcsolat

Nawaro Kft., 2021

irodánk címe
2100 Gödöllő Szabadság tér 1.

Telefon: +36 28 554 919
Mobil: +36 20 993 3303
Email: info@nawaro.hu
Web: www.nawaro.hu